Over Ons

Wie zijn wij?

Schilders- en conserveringsbedrijf van Rossum is al sinds begin jaren vijftig actief op het gebied van onderhoud van lichtmasten. Daarnaast schilderen/conserveren/onderhouden/reinigen we ook bedrijfspanden: kantoren, loodsen, fabrieken, damwandprofielen, e.d.

Van Rossum groeide uit tot trendsetter op het gebied van reinigen, schilderen, conserveren en onderhouden van lichtmasten, verkeersregelinstallaties, bewegwijzering en alle overige straatmeubilair. Met ruim 60 jaar ervaring en met gebruik van de beste materialen staat kwaliteit hoog in ons vaandel.

Van Rossum is geheel toegerust om ook het werk “op hoog niveau” efficiënt uit te voeren met inzet van vakbekwaam (in eigen bedrijf opgeleid en Nederlandstalig) personeel.

Met eigen hoogwerkers, die allemaal uitgerust zijn met alle voorzieningen die nodig zijn voor het reinigen, ontvetten, ontroesten, en conserveren van lichtmasten, verkeersregelinstallaties e.d., kan van Rossum alle opdrachten op dit zeer specialistische gebied aan. Zowel groot als klein.

Van Rossum werkt door geheel Nederland, maar ook in België. Door onze efficiënte werkwijze kunnen wij overal een goede prijs/kwaliteits-verhouding realiseren.

Tegenwoordig zijn de werkzaamheden

Schilders- en conserveringsbedrijf van Rossum beschikt over de volgende certificaten:

 Erkenning OnderhoudNL

ISO 9001/2008

Vca-certificaat

En uiteraard ook actief op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.