HET BEDRIJF

90 jaar

Schildersbedrijf van Rossum viert dit jaar z`n 90-jarig bestaan. Geëvolueerd van huisschilder met winkel naar een gespecialiseerd bedrijf in het schilderen, conserveren en reinigen van straatmeubilair; lichtmasten, verkeersregelinstallaties, e.d.

Onze werkzaamheden bestrijken geheel Nederland en België.

GESCHIEDENIS

Begonnen als huisschilder

In 1932 is de heer G. van Rossum als huisschilder begonnen. In 1954 werd het bedrijf betrokken bij het schilderen van lichtmasten. Twee jaar later resulteerde deze werkuitbreiding in het naar eigen ontwerp laten maken van een mechanische ladderwagen. Enkele jaren daarna werd de eerste hoogwerker aangeschaft en in de loop der jaren is het materieel sterk uitgebreid. Thans beschikt het bedrijf over 8 eigen hoogwerkers. Daarnaast enkele bestelwagens en uiteraard ook eigen aktiewagens en bebording voor de benodigde verkeersmaatregelen.

EXPERTISE

Onderhoud en reinigen

Al sinds begin jaren vijftig zijn wij gespecialiseerd op het gebied van onderhoud van openbare verlichting en verkeersregelinstallaties.
Naast het schilderen en conserveren, reinigen wij ook alle soorten straatmeubilair.
Lichtmasten en armaturen worden gereinigd van groenaanslag(algen), roet, stickers, graffiti, e.d.
Naast het esthetische effect is voornamelijk het verlengen van de levensduur van de lichtmast(coating) en het armatuur van belang.
Ook de lichtopbrengst van het armatuur blijft behouden bij regelmatig reinigen.

Metaalconservering
Reinigingsexpert